skip to Main Content

Jan van der Zee

Jan van der Zee Coaching

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • time managament
  • personeel
  • agrarisch mediator
  • trainer
  • pastoraat (geloofsvragen)

Jan van der Zee is agrarisch coach en werkt vanuit Varsseveld, Gelderland. Op deze pagina stelt Jan zich aan je voor:

Jan, waarom werk jij graag als agrarisch coach?                                              Actief zijn als coach in de agrarische sector is niet zomaar een coach zijn. Een agrarische onderneming runnen is in veel gevallen complex, zeker daar waar sprake is van familiebedrijven. Dus een agrocoach zijn is ook complex. Een agrarische onderneming met haar ondernemers en medewerkers coachen leer je door jarenlang met elkaar op te trekken en zelf de expertise te hebben om te kunnen coachen en te bemiddelen bij conflicten.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?                       Ruim 30 jaar heb ik ervaring met het begeleiden van agrarische bedrijven en hun gezinnen. Mijn kracht ligt vooral in het perspectief bieden. Dat is ook wat mij drijft, de passie voor perspectief. Ik geloof dat perspectief, in welke situatie dan ook, mensen weer in beweging brengt.

Wat kunnen boeren van jou verwachten?                                                            Naast het zoeken naar perspectief, geloof ik ook dat relativeren en humor belangrijke ingrediënten zijn om de meest lastige zaken te kunnen bespreken en aan te pakken. Tevens helpt humor om soms confronterend en prikkelend te kunnen zijn. Niet om het prikkelen en confronteren op zich, maar als methode om samen te zoeken naar een betere toekomst.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze? Naast het coachen van individuele bedrijven en personen houd ik me ook regelmatig bezig met het trainen van groepen. Thema’s waar ik me in heb gespecialiseerd zijn time management, life management, arbeidsproductiviteit, communicatie, personeelsmanagement en situationeel leiding geven.  Daarnaast wordt er ook regelmatig maatwerk geleverd. Ook bij deze groepsactiviteiten heeft, naast het praktisch uitwerken van thema’s,  humor een centrale plek. Dus in slaap vallen zal niet gebeuren.

Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?                                        Er zijn ook een aantal terreinen waar ik minder ervaring in heb. In dergelijke gevallen is het geweldig dat er een team van collega’s bereid is om met hun specifieke kennis, vaardigheden en ervaring in de sector, het geschetste perspectief, meer inhoud en vorm kunnen geven. Binnen Agrarische Coaches.Nl is voldoende kennis en ervaring aanwezig om de sector met al haar facetten van dienst te kunnen zijn.

Om direct contact op te nemen met Jan van der Zee of meer informatie te ontvangen over zijn dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: mail@janvanderzee.nl
Telefoon: 06-10 10 64 21
Website: www.janvanderzee.nl

Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden
Back To Top