Skip to content

Lianne Veenstra

Veenstra Agro Coaching

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • trainer
  • studiegroepbegeleider
  • workshopbegeleider
  • spreker/inleider

Lianne Veenstra is agrarisch coach en werkt vanuit Oosterwolde, Friesland. Ze stelt zich hier graag aan je voor:

Lianne, waarom werk jij graag als agrarisch coach?
“Het onbesprokene bespreekbaar maken”, dat is mijn drijfveer. Gesprekken aan de boerenkeukentafel gaan vaak letterlijk over koetjes en kalfjes. Men valt al snel terug op technische feiten. Die lijken makkelijker te bespreken dan zaken die raken aan jezelf. Als onafhankelijk gespreksleider kan ik helpen om datgene wat eigenlijk besproken moet worden, boven tafel te halen.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?
Als boerendochter, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf, ken ik de agrarische sector en het platteland van binnenuit. De boerentaal eigen, heb ik veel gewerkt met jonge ondernemers: als cursusleider bij het NAJK, als docent aan de Hogeschool in Dronten en als ondernemerscoach voor het jongerenprogramma van de ZLTO. Met deze ervaringen op zak, aangevuld met een opleiding tot coach, ben ik in 2009 gestart als zelfstandig agrarisch coach en trainer.

Wat kunnen boeren van jou verwachten?
• Ondernemen op het platteland op een manier die bij je past?
• Optimaal samenwerken binnen het familiebedrijf?
• Zicht krijgen op jouw doelstellingen voor de toekomst?
• Doen waar je goed in bent en kansen benutten?
In een open sfeer van vertrouwelijkheid krijg je de nodige kritische vragen die je echt aan het denken zetten. Waardoor jij je eigen keuzes gericht vorm kunt geven.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze?
Avondje achterover leunen? Niet bij mij! Ik breng je in beweging en daag je uit om in actie te komen. Naast begeleiding aan de keukentafel geef ik trainingen en verzorg workshops. Daarbij ben ik niet de expert, maar de groep zelf. Door de juiste balletjes op te gooien, laat ik de ervaringen uit de groep komen en kun je ontzettend veel van elkaar leren.

Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?                                Omdat ik het belangrijk vind om zelf scherp te blijven, zoek ik als zelfstandige bewust collega’s op om mee te sparren en intervisie mee te hebben. Ook voor ons geldt dat we als groep een schat aan ervaring hebben, waarmee we elkaar aan kunnen vullen. Eentje van 1+1 is meer dan 2!

Om direct contact op te nemen met Lianne Veenstra of meer informatie te ontvangen over haar dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: lianne@veenstra-agrocoaching.nl
Telefoon: 06 – 15 373 675
Website: www.veenstra-agrocoaching.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden