skip to Main Content

Willy Kempen – van Veen 

Willy Kempen Coaching & Mediation

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • burn-out coach
  • agrarisch mediator
  • trainer
  • lezingen
  • workshopbegeleider

Willy Kempen is onze coach die werkt vanuit Aarlanderveen, Zuid-Holland. Op deze pagina stelt zij zich aan je voor:

Waarom werk jij graag als agrarisch coach?
Ik ben een coach die er van overtuigd is dat ieder in het leven zijn eigen pad moet gaan. Dat hoef je echter niet alleen te doen. Het maakt mij gelukkig om mijn talenten en ervaring in te kunnen zetten om agrarische ondernemers weer perspectief te laten zien en voelen.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?
Ik ben geboren en getogen op een melkveehouderijbedrijf in Aarlanderveen.
Door mijn agrarisch opleiding, achtergrond en werkzaamheden voor LTO Noord begrijp ik wat er speelt in de sector. Ik weet de juiste snaar te raken.
Als gecertificeerd coach heb ik inmiddels tientallen ondernemers en partners bij het oplossen van vraagstukken en samenwerkingsproblemen begeleid.

Wat kunnen boeren van jou verwachten?
Soms zijn vragen sluimerend aanwezig en denk je; Het moet anders, maar hoe? Als onafhankelijk agrarisch coach houd ik jou een spiegel voor door kritische vragen te stellen. Daardoor ontdek je zelf een nieuwe en soms heel verrassende weg om problemen het hoofd te bieden. Je krijgt weer inzicht en overzicht in je eigen situatie. Uiteindelijk kan je weer verder op een manier die bij jou past, zodat je weer tot rust kan komen en je weer zin in de toekomst hebt.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze?
Ik ben een doorpakker, praktisch ingesteld en mensgericht. Verbinden, samenwerken en vertrouwen zijn kernwoorden voor mij. Als begeleider ben ik constant alert op de drijfveren en kwaliteiten van ondernemers en partners. Naar mijn idee kom je het verst als je vanuit jouw eigen kracht kunt werken. Naast STIR! gecertificeerd coach heb ik mijzelf doorontwikkeld als MfN registermediator. Ik boek daardoor goede resultaten bij het optimaliseren van samenwerkingsverbanden op de boerderij. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in individuele begeleiding bij overbelasting, opvolgingsproblematiek, loopbaanvraagstukken.

Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?                                      Samen ben je sterk. Om maximaal resultaat te halen werk ik graag met collega’s samen. Door gebruik te maken van elkaars expertise en door collegiale intervisie blijf je scherp.

Om direct contact op te nemen met Willy Kempen of meer informatie te ontvangen over haar dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email:  mail@willykempen.nl
Telefoon: 06 – 36 40 06 80
Website: www.willykempen.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden