Skip to content
Dik Veefkind1

Dik Veefkind

AgroCoach

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • burn-out coach
  • DISC en Drijfveren
  • agrarisch mediator
  • trainer
  • coach voor erfbetreders
  • pastoraat (geloofsvragen)
  • rouw- en verliesverwerking
  • lezingen
  • workshopbegeleider

Dik Veefkind is als agrarisch coach aangesloten bij AgrarischeCoaches.nl. Hij werkt vanuit Heerhugowaard, Noord-Holland. Op deze pagina stelt hij zich aan je voor:

Dik, waarom werk jij graag als agrarisch coach?
Ik houd van mensen en het boerenleven. Het beroep van zelfstandig agrarisch coach stelt mij in staat om een tijdje met boeren mee op te lopen en samen met hen naar de best passende oplossingen te zoeken voor de vragen en uitdagingen in hun gezin en leven, of op het bedrijf. Als agrarisch coach heb ik een unieke plek: ik mag even meekijken in het leven van mensen en ze helpen het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?
Ik heb oprechte interesse in wat boeren bezighoudt. Ik ben opgegroeid op het platteland en vanaf mijn vroege jeugd heb ik meegewerkt op veel verschillende boerenbedrijven. Dat is nooit meer weggegaan. Ik ken de sectoren dus van binnenuit. Ik snap de uitdagingen en ik spreek de boerentaal. Ik heb 25 jaar vanuit verschillende rollen gewerkt in de agrarische sector: onderwijs, mengvoersector en financiële- en technische advisering. En natuurlijk, ik ben opgeleid tot gecertificeerd professioneel coach.

Wat kunnen mensen van jou verwachten?
Een betrokken en vriendelijk mens. Gelijkwaardigheid. Oprechte belangstelling voor jou situatie. Eerlijkheid, humor. Ik luister en stel (soms lastige) vragen. Recht door zee en af en toe confronterend, altijd praktisch ingesteld. Mijn doel is jou te helpen zodat jij goede keuzes maakt en het goed met je gaat.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze?      Zie ook mijn vorige antwoord. Ik zou zeggen: dat weet je pas als echt je met mij gewerkt hebt! Mijn werkwijze kenmerkt zich door in verbinding te staan met mijn klanten. Er moet dus een wederzijdse klik zijn, dan bereik je een goed resultaat.

Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?                                       Als zelfstandig coach en ondernemer heb je ook een klankbord en kennis nodig. Daarom wisselen we ervaringen en expertise uit, zodat elke klant de juiste coaching krijgt. We zijn een team van collega’s die elkaar ondersteunen en scherp houden.

Om direct contact op te nemen met Dik Veefkind of meer informatie te ontvangen over zijn dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: info@agrocoach.nl
Telefoon: 06 – 53 58 33 25
Website: www.agrocoach.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden