Skip to content

Wij helpen je echt verder. AgrarischeCoaches.nl. Altijd dichtbij

Team AgrarischeCoaches.nl

Beste erfbetreder…

Als je voor je werk boeren bezoekt, ben je een erfbetreder. Als erfbetreder krijg je veel mee van wat er op een boerenbedrijf gebeurt of wat er in een boerengezin speelt. Dat kan soms leiden tot vragen bij erfbetreders als: hoe moet ik met deze situatie om gaan? Kan ik iets zeggen of kan ik mijn klant naar een hulpverlener doorverwijzen en zo ja: naar wie?

Als agrarische coaches herkennen we deze vragen. Boeren kunnen in situaties terecht komen waar ze zelf moeilijk of niet meer uit kunnen komen. Wij trainen erfbetreders hoe ze in deze gevallen kunnen handelen. Maar wij kunnen ook individuele klanten helpen en begeleiden en desgewenst doorverwijzen naar de juiste hulpverlener.

Kijk en kies. Dit kunnen wij voor jou als erfbetreder doen:

Trainingen & workshops

Alle agrarische coaches die aangesloten zijn bij AgrarischeCoaches.nl verzorgen trainingen of workshops. Dat is altijd maatwerk en geheel afgestemd op de wensen van partijen. Een training of workshop kan bijvoorbeeld gaan over communicatievaardigheden, doorverwijzen, luister- en vraagtechnieken, gesprekstechnieken, etc. Heb je een trainingsvraag, ook over andere onderwerpen? Leg deze bij ons neer. Samen maken we er iets moois van.

Lezingen & inleidingen

Ook voor het verzorgen van een lezing of inleiding kun je uitstekend bij de coaches van AgrarischeCoaches.nl terecht. Of het nu gaat om een avond voor een studiegroep of een inspirerende spreker of dagvoorzitter voor een evenement? Geen probleem, wij verzorgen het voor je. Informeer maar eens naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar: info@agrarischecoaches.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke coaching

Als erfbetreder maak je veel mee bij je klanten. Soms is het nodig om alles weer eens even op een rijtje te zetten en na te denken over jouw persoonlijke koers. Een coachtraject met een coach van AgrarischeCoaches.nl kan jou helpen om zaken weer scherp te krijgen en de juiste keuzes met overtuiging te kunnen maken. Een individueel coachtraject is altijd maatwerk en wordt indien gewenst in overleg met je werkgever afgestemd. We besteden daarom ook ruim aandacht aan jouw coachvraag en het inrichten van het coachtraject.

Wil je persoonlijk advies of bespreken wat jou mogelijkheden zijn?

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden