Skip to content

“Rouwen is stilstaan bij wat verloren is gegaan en de gevoelens die daarbij horen

Team AgrarischeCoaches.nl

Rouw- en verliesverwerking voor boeren en nabestaanden

Je krijgt als agrarisch ondernemer in het leven te maken met grote en kleinere rouw en verliesmomenten. Dit hoeft niet allen te gaan over afscheid nemen van het leven. Rouw en verlies kan ook spelen bij ingrijpende gebeurtenissen als ziekte, echtscheiding, bedrijfsbeëindiging, dierziekten, een bedrijfsongeval, sterk veranderende omstandigheden etc. 

Mensen die geen ruimte geven aan de gevoelens die horen bij een rouwproces en verlieservaringen hebben grote kans later vast te lopen in hun leven, met alle vervelende gevolgen van dien. Bij rouw en verliesverwerking geven we aandacht aan wat verloren is gegaan en staan we stil bij de gevoelens die daar bij horen.

Kijk en kies. Dit kunnen we voor jou doen: 

Persoonlijke coaching

Tijdens de persoonlijke coaching luisteren we vooral naar je en helpen je om woorden te geven aan wat je denkt en voelt. We denken samen met jou na over hoe je je rouw en/of verlieservaring kunt verwerken en hoe deze gevoelens kunnen bijdragen aan de kwaliteit van jouw leven.

Bij AgrarischeCoaches.nl zijn coaches aangesloten die ervaring hebben en opgeleid zijn om boeren en hun gezinnen vakkundig te begeleiden bij rouw- en verliesverwerking.

Doorverwijzen

Soms kan het nuttig zijn om door te verwijzen naar meer gespecialiseerde hulpverlening. In het netwerk van de coaches van AgrarischeCoaches.nl zijn daar goede mogelijkheden voor.

Meer weten? We helpen je graag verder!

Stuur een mail naar: info@agrarischecoaches.nl of vul het contactformulier in door op het blauwe envelopje te klikken dat je rechts halverwege deze pagina ziet.

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden