Skip to content

 

 

Een landelijk werkend team van agrarische coaches. Altijd dichtbij.

Team AgrarischeCoaches.nl

Welke coaching zoek je?

Coaching kan gaan over heel veel zaken: zowel privé als zakelijk. Steeds meer agrarisch ondernemers kiezen er voor een agrarisch coach in te schakelen die hen helpt vragen, knelpunten of uitdagingen in hun persoonlijk leven of op het bedrijf aan te pakken en op te lossen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je vastloopt in je leven of op je bedrijf. Je wilt graag verder maar weet niet zo goed hoe of op welke manier. Een agrarisch coach wordt bijvoorbeeld vaak ingezet bij een burn-out, om de bedrijfsovername te begeleiden of om de onderlinge communicatie en samenwerking te verbeteren. Maar er is meer…

Kijk en kies. Dit kunnen we voor jou doen: 

Persoonlijke coach

Bij persoonlijke coaching sta jij centraal. Jij wilt werken aan jezelf en je toekomst. Wij helpen jou daarbij. Daardoor kun jij krachtige keuzes maken, rust vinden en overzicht behouden.

Persoonlijke coaching wordt o.a. ingezet bij thema’s als stress en burn-out, arbeidsefficiëntie, communicatie, relaties, loopbaanvragen, levensvragen, (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid of bedrijfsbeëindiging. Het kan ook zijn dat je vast loopt en niet weet hoe je verder moet. Een coach van AgrarischeCoaches.nl helpt jou echt verder.

Ondernemerscoach

Ondernemerscoaching gaat over jouw bedrijf en jouw rol daar in. Het hier en nu. De toekomst. Jouw mogelijkheden. Ook hierbij helpt de coach van AgrarischeCoaches.nl  jou verder zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Ondernemerscoaching gaat ook over omgaan met personeel, onderlinge communicatie, samenwerken, of werkoverleg. Maar ook trajecten als bedrijfsovername, bedrijfsoverdracht of het stoppen met boer zijn begeleiden wij regelmatig. Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden!

Overige diensten

Naast agrarisch coach zijn een aantal collega’s ook professional op één of meerdere andere gebieden. Ben je op zoek naar een agrarisch mediator, training, een workshop, spreker/inleider, psychische bijstand, pastorale hulpverlening of een e-learning?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De coaches van AgrarischeCoaches.nl helpen je echt verder. Je kunt zoals je ziet voor veel zaken bij ons terecht. Dat is het voordeel van samenwerken in een landelijk werkend professioneel netwerk. Altijd dichtbij.

Wil je persoonlijk advies of bespreken wat jouw mogelijkheden zijn?

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden