Skip to content

“Waar je geloof en je bedrijf elkaar kruisen, kan een pastoraal gesprek helpen

Team AgrarischeCoaches.nl

Pastorale hulpverlening voor boeren

Geloven is -net als ondernemen- “a way of life” en een eigen keuze. We komen in de praktijk regelmatig ondernemers tegen die met vragen rondlopen of met knelpunten worden geconfronteerd als het gaat om hun persoonlijk geloof en hun bedrijf of gezin.

Om geloven en ondernemen hand in hand met elkaar op te laten trekken is het waardevol om regelmatig met mensen hierover te sparren. Het liefste met mensen die de sector erg goed kennen, weten wat het is om agrarisch ondernemer te zijn en een christelijke levensovertuiging hebben.

Kijk en kies. Dit kunnen we voor jou doen: 

Persoonlijk gesprek

Steeds vaker ervaren ondernemers dat er in kerken weinig feeling met de sector is. Het kan ook als een drempel worden ervaren een gesprek aan te gaan met iemand vanuit de eigen gemeenschap.

Als je met geloofs- of levensvragen rondloopt is het prettig om met iemand te kunnen praten die snapt wat het betekent om christen en ondernemer te zijn.

Bij AgrarischeCoaches.nl zijn coaches aangesloten die ervaring hebben met pastorale hulpverlening voor boeren. Zij kunnen je op geloofsgebied in combinatie met het boerenbedrijf ondersteunen.

Ondernemerscursus

In gesprek gaan met andere ondernemers die gelovig zijn kan erg behulpzaam en bemoedigend zijn! Samen nadenken over hoe je je geloof en je bedrijf combineert in deze wereld helpt om concreet handen en voeten te geven aan je overtuigingen.

Het CCA (Contact Christen Agrariërs) organiseert dergelijke cursussen. Een aantal coaches van AgrarischeCoaches.nl is hier bij betrokken.

Meer weten? We helpen je graag verder! Stuur een mail naar: info@agrarischecoaches.nl of vul het contactformulier in door op het blauwe envelopje te klikken dat je rechts halverwege deze pagina ziet.

Contact Christen Agrariërs

Het CCA is een vereniging van vrijwilligers welke als doel heeft agrarische christen-ondernemers te ondersteunen op het snijvlak van geloven en ondernemer-zijn.

Dat doet het CCA o.a. door middel van huiskamerbijeenkomsten, cursussen, coaching en (persoonlijke) pastorale gesprekken.

Wil je meer weten over het CCA? Door op deze link te klikken word je naar de website geleid.

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden