Skip to content

“We luisteren naar je en helpen je verder

Team AgrarischeCoaches.nl

Psychische hulpverlening

Wil je je verhaal kwijt? Loop je vast? Zoek je een luisterend oor en goede hulp of doorverwijzing?

Soms heb je er behoefte aan om een goed gesprek te kunnen voeren met iemand die jouw bedrijf en situatie snapt. Iemand die de tijd voor je neemt. Een gesprekspartner die onafhankelijk en objectief is.

Daarnaast merken we als coaches dat steeds meer agrarisch ondernemers het helaas erg moeilijk hebben. We zien ook dat de reguliere hulpverlening weinig snapt van de boerenwereld.

Een aantal coaches van AgrarischeCoaches.nl is speciaal opgeleid om je te verder te helpen.

Kijk en kies. Dit kunnen we voor jou doen: 

Persoonlijk gesprek

Er kunnen veel aanleidingen zijn waardoor het (tijdelijk) niet goed gaat met jou of iemand in je omgeving.

We voeren regelmatig gesprekken met ondernemers over onderwerpen als rouwverwerking, arbeidsongeschiktheid, omgaan met tegenslagen, mentale of fysieke beperkingen, depressie, burn-out of bijvoorbeeld relatieproblemen. Allemaal geen makkelijke onderwerpen, maar wel belangrijk om te bespreekbaar te maken.

Doorverwijzen

Als het nodig is kunnen we je helpen met het vinden van de juiste hulpverlener, of bieden we je een begeleidingstraject aan.

Bij AgrarischeCoaches.nl zijn coaches werkzaam die getraind zijn om deze lastige onderwerpen met jou te bespreken en ze deskundig te begeleiden.

Zit je ergens mee? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder. Stuur een mail naar: info@agrarischecoaches.nl of vul het contactformulier in door op het blauwe envelopje te klikken dat je rechts halverwege deze pagina ziet.

Wil je persoonlijk advies of bespreken wat jouw mogelijkheden zijn?

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden