Skip to content

“Een pakkend verhaal of inspirerende boodschap

Team AgrarischeCoaches.nl

Spreker of inleider

Zoek je een spreker of inleider voor je studiegroep of evenement? Mag het verhaal pakkend en inspirerend zijn? Toepasbaar in jouw praktijk? De coaches van AgrarischeCoaches.nl hebben elke dag contact met boeren, hun gezinnen en erfbetreders. 

Door deze contacten, onze ervaring en kennis van de sector zijn wij prima in staat om een goede bijdrage te leveren aan jouw bijeenkomst of evenement. We hebben een aantal onderwerpen klaar liggen, maar denken ook graag met je mee over andere thema’s. 

Kijk en kies. Dit kunnen we voor jou doen: 

Lezingen / inleidingen

Op basis van onze praktijkervaring kunnen we een groot aantal onderwerpen aanbieden voor een lezing of inleiding. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Communiceren, kan ik dat leren?
  • Samenwerken in het familiebedrijf
  • Omgaan met conflictsituaties
  • Personeel, lust of last?
  • Timemanagement

Maatwerk

Heb je behoefte aan maatwerk? Een onderwerp dat precies aansluit bij wat je nodig hebt? Ook dat is mogelijk! Elke situatie is anders en daar sluiten wij graag bij aan. Of het nu gaat om het onderwerp, de locatie of de duur van de lezing of inleiding: alles is bespreekbaar.

Om goed aan jouw wensen te kunnen voldoen is het belangrijk dat we samen overleggen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar: info@agrarischecoaches.nl of vul het contactformulier in door op het blauwe envelopje te klikken dat je rechts halverwege deze pagina ziet. Samen maken we er iets goeds van!

Wil je persoonlijk advies of bespreken wat jouw mogelijkheden zijn?

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden