Skip to content

Samenwerken en leren van elkaar “

Team AgrarischeCoaches.nl

Workshops

Een workshop is een werkvorm waarbij je in korte tijd theorie en praktijk met elkaar samenvoegt. Samenwerken en leren van elkaar is hierbij belangrijk. Een workshop is bij uitstek geschikt voor een studiedag, congres of als teamactiviteit.

De coaches van AgrarischeCoaches.nl verzorgen zeer regelmatig workshops. We hebben een aantal onderwerpen “op de plank” liggen maar zijn ook bereid om samen met jou te kijken naar maatwerk voor jouw groep of bijeenkomst.

Kijk en kies. Dit kunnen we voor jou doen: 

Bestaande workshops

We hebben een groot aantal workshops klaar liggen, over uiteenlopende onderwerpen. Om je een indruk te geven laten we je een greep uit de mogelijkheden zien:

  • Communicatie: ruzie of relatie?
  • Bedrijfsopvolging
  • Vrouw met boer(derij) hoe doe je dat?
  • Samenwerken, samen sterker?
  • Stress/burn-out: hoe verder?
  • Omgaan met teleurstelingen
  • De druk op agrarische bedrijven neemt toe. Hoe blijf je overeind?

Maatwerk

Heb je behoefte aan maatwerk? Een onderwerp dat precies aansluit bij wat je nodig hebt? Ook dat is mogelijk! Elke situatie is anders en daar sluiten wij graag bij aan. Of het nu gaat om het onderwerp, de locatie of de duur van de workshop: alles is bespreekbaar.

Om goed aan jouw wensen te kunnen voldoen is het belangrijk dat we samen overleggen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar: info@agrarischecoaches.nl of vul het contactformulier in door op het blauwe envelopje te klikken dat je rechts halverwege deze pagina ziet. Samen maken we er iets goeds van!

Wil je persoonlijk advies of bespreken wat jouw mogelijkheden zijn?

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden