skip to Main Content

Liza Simons

Liza Simons Agrarisch Coach

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • psychologie
  • trainer

Liza Simons werkt vanuit de provincie Brabant en is aangesloten als agrarisch coach. Op deze pagina stelt zij zich aan je voor:

Liza, waarom werk jij graag als agrarisch coach?
Werken als coach maakt mij gelukkig. Ik kan in de coaching mijn creativiteit, positieve blik en praktische aanpak kwijt. Ik ontmoet continu mensen die willen veranderen en die opzoek zijn naar hun eigen geluk. De gedrevenheid van mijn klanten, hun vragen en belemmeringen geven mij het gevoel dat ik ieder gesprek een beetje meer leer over het leven. Het helpt mij om mijzelf te blijven verwonderen en open te staan voor de belevingswereld van anderen.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?
Als Opleidingskundige ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen, vormgeven en begeleiden van verandertrajecten bij mensen en organisaties. Ik ben gecertificeerd coach met als specialisme: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Provocatief coachen. Daarnaast studeer ik psychologie aan de Universiteit. Door ons melkveebedrijf ben ik verbonden met de agrarische sector.

Wat kunnen boeren van jou verwachten?
Ik luister, ik stel vragen en ik help je om jouw situatie te verkennen. Mijn vragen zorgen ervoor dat je kritisch nadenkt over wat je denkt, voelt en doet. Wat jij wilt bereiken staat centraal. Door de gesprekken ga jij thuis praktisch aan de slag. Jouw ervaringen met nieuw gedrag zijn het onderwerp van gesprek. Een coachtraject bestaat uit experimenteren, vallen en opstaan. Ik begeleid jou bij het maken van keuzes en het nemen van stappen om jouw doel te bereiken.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze?
Ik werk samen met jou aan Een andere aanpak. Creatief en verassend, ik combineer mijn creativiteit van de kunstacademie met mijn gedegen kennis als opleidingskundige om jouw te bewegen. Concreet, in mijn gesprekken oefenen we direct met nieuw gedrag. Toekomstgericht, ik help je om bij de verandering aandacht te besteden aan de complexiteit van het familiebedrijf. Een andere aanpak is agrarische coaching voor wie merkt dat meer van hetzelfde niet werkt.

Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?
Mijn collega’s zijn een klankbord voor mij; ik leer van ze, ik word uitgedaagd en ik kan mijn bevindingen toetsen, dit zorgt ervoor dat ik kritisch kijk naar mijn aanpak en ik blijf mezelf ontwikkelen. De samenwerking maakt mij sterker; ik kan ja zeggen tegen iedere coachvraag en ik schakel collega’s in bij grote trajecten.

Om direct contact op te nemen met Liza Simons of meer informatie te ontvangen over haar dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: liza@eenandereaanpak.nl
Telefoon: 06 – 14418685
Website: www.eenandereaanpak.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden