Skip to content

Ramon Klaassens

Klaassens Agro Coaching

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • trainer
  • studiegroepbegeleider
  • workshopbegeleider
  • spreker/inleider

Ramon Klaassens is onze coach die werkt vanuit Winschoten, Groningen. Hij stelt zich aan je voor:

Ramon, waarom werk je graag als agrarisch coach?
Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in de mensen achter een bedrijf. Het werk als agrarische coach betekent dat deze mensen centraal staan. De uitdaging voor mij is om deze mensen het beste uit zichzelf te laten halen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Hierdoor komen zij in hun kracht te staan, wat betekent dat zij optimaal kunnen presteren binnen en buiten het bedrijf.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?
In de afgelopen jaren was ik vooral actief als adviseur, maar ik merkte dat er veel behoefte was aan een andere manier van begeleiding, namelijk coaching. Er komt veel af op agrarische ondernemers en hun gezin. Een onafhankelijke sparringpartner die zo nu en dan de spiegel voorhoudt is dan vaak erg welkom binnen een bedrijf. De afgelopen jaren nam ik de rol als coach op mij vanuit mijn beroep als adviseur. Omdat ik er, na zelf een coachingstraject te hebben doorlopen, van overtuigd ben geraakt dat mijn passie ligt bij coaching van agrarisch ondernemers heb ik besloten om vanaf 1 januari 2021 me hier volledig op te richten. Deze focus helpt mij om mijn eigen ontwikkeling heel gericht vorm te geven in de aankomende jaren en daardoor boeren nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat kunnen mensen van jou verwachten?
Een praktisch en betrokken coach die de taal van de boer spreekt en die met behulp van humor en enthousiasme het beste in mensen probeert naar boven te halen. Werken op een manier die past bij de jou en gebaseerd is op vertrouwen zorgt er voor dat coaching meer is dan alleen een goed gesprek.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze?
Door mijn betrokkenheid kan je mijn werkwijze soms vergelijken met een pitbull. Ik bijt me in een kwestie vast en laat pas los als er een oplossing en/of doorbraak is. De boer blijft in dit soort trajecten altijd centraal staan, maar samen proberen we tot het optimale resultaat te komen.

Waarom ben je aangesloten bij AgrarischeCoaches.nl?
Om mezelf verder te ontwikkelen in het vak als coach is het belangrijk om met collega coaches te kunnen sparren en kennis uit te wisselen. Daarnaast is het fijn dat alle coaches binnen AgrarischeCoaches.nl hun eigen specialismen hebben, waardoor ik hier een beroep op kan doen mocht dat nodig zijn. Op die manier kunnen we als AgrarischeCoaches.nl boeren in heel Nederland de begeleiding geven die ze nodig hebben.

Om direct contact op te nemen met Ramon of meer informatie te ontvangen over zijn dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: ramon@klaassensagrocoaching.nl
Telefoon: 0597 – 85 19 96
Website: www.klaassensagrocoaching.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden