Skip to content

Maryse Versteeg 

MAVIN Training & Coaching

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • trainer
  • workshopbegeleider
  • lezingen

Vanuit Harmelen in de provincie Utrecht werkt agrarisch coach Maryse Versteeg. Op deze pagina stelt zij zich aan je voor:

Maryse, waarom werk jij graag als agrarisch coach?                                            Ik ben er van overtuigd dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze zelf voor mogelijk houden, als ze weten wat van waarde is, zelf (weer) aan het roer staan in hun situatie en keuzes in hun leven. Daarbij zet ik graag mensen in hun kracht, zodat ze meer energie en verantwoordelijkheid krijgen voor hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?                              Ik ben opgegroeid als boerendochter in het Groene Hart. Inmiddels heb ik samen met mijn man een melkveebedrijf in Harmelen (Utr.) en ken daardoor de agrarische sector en het ondernemerschap van binnenuit. Ik heb in 2012 MAVIN training & coaching opgericht en zet hier mijn talent in om met mijn brede blik en inlevingsvermogen mensen in de agrarische sector te begeleiden in hun ontwikkelproces. Ik gebruik daarbij verschillende bronnen van kennis en kunde opgedaan tijdens o.a. mijn studie aan Christelijke Agrarische Hogeschool, Universiteit Wageningen, erkende coachopleiding en diverse cursussen met verschillende methodes. Ik benader mensen met open vizier, alles kan en mag gezegd worden.

Wat kunnen boeren van jou verwachten?
Zoekt u iemand die betrouwbaar en betrokken is, vertrouwen geeft, rust uitstraalt en u kan motiveren? Waarbij u als persoon centraal staat? In het oriëntatiegesprek gaan we kijken wat uw hulpvraag is, wat u wil bereiken en wat uw verwachting van het traject is. Ieder begeleidingstraject is maatwerk, gericht op de persoonlijke hulpvraag en doelstelling van u als agrarisch ondernemer.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze?        In steekwoorden wat anderen over mij zeggen: persoonsgericht, betrokken, christen, gecertificeerd coach, getrouwd, levenservaring, ondernemer, verandermanagement, brede kennis agrarische sector, begrijpt de agrarische sector van binnen uit.

Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?
Omdat ik van mening ben dat je elkaar kunt versterken, door uitwisseling van kennis, kun je elkaars ontwikkeling en deskundigheid bevorderen. Samen kunnen we agrarisch ondernemers en erfbetreders beter ondersteunen en vooruit helpen.

Om direct contact op te nemen met Maryse Versteeg of meer informatie te ontvangen over haar dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: info@mavintraining.nl
Telefoon: 06 – 23 97 61 01
Website: www.mavintraining.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden