Skip to content

Lizanne Roeleven 

Roeleven & Co

Mijn werkgebieden:

  • Agrarisch coach
  • Systemisch coach
  • Intervisiebegeleider
  • Drijfverenanalyse – krijg zicht op waar je energie van krijgt
  • Omgaan met veranderingen
  • Kansen zien
  • Toekomstperspectief creëren

Lizanne Roeleven is onze coach die werkt vanuit Nijmegen, Gelderland.    Ze stelt zich hier aan je voor: 

Waarom werk jij graag als agrarisch coach?
Ik werk graag met boeren en boerinnen omdat het vaak gaat om een mix van bedrijfscoaching en persoonlijke coaching. Ik help ondernemers om na te denken over het bedrijf, over de toekomst, mogelijke alternatieven naast elkaar te leggen en keuzes te maken. Ik vind het belangrijk dat ondernemers werkplezier hebben en ik kan bijdragen om dit werkplezier te vinden of te vergroten. Ik maak gebruik van drijfveeranalysen. Dit brengt goed in beeld vanuit welke waarden en motivatie een ondernemer wil werken. En….inzicht in motivatie is de sleutel tot beweging!

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?
Ik werk sinds 2000 als coach in de agrarische sector. Ik heb in die twintig jaar diverse opleidingen gevolgd om steeds beter te worden in mijn vak. De ontwikkeling van de persoonlijkheid van ondernemers was altijd al belangrijk en zal met alle ontwikkelingen die op de sector afkomen, steeds belangrijker worden. Ik vind het interessant en uitdagend om ondernemers een stap verder te begeleiden in hun ontwikkeling en in de ontwikkeling van het bedrijf.

Wat kunnen boeren van jou verwachten?
Boeren en boerinnen kunnen van mij verwachten dat ik heel goed luister naar hun verhaal, kan doorvragen, spiegelen en maatwerk lever. Daarin heb ik de focus om de juiste vragen te stellen, zaken die niet makkelijk worden uitgesproken op tafel te krijgen en door te pakken waar nodig. Ik vind het belangrijk om doelgericht te werken en resultaten te bereiken.

 Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of je werkwijze?
Wat ik van ondernemers hoor, is: open, respectvol, zorgvuldig, betrokken, resultaatgericht, veel ervaring en deskundig.

 Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?
Ik ben zelfstandige en houd ervan om zelfstandig ondernemer te zijn. Ik vind het ook belangrijk om samen te werken met coaches die ervaring hebben in de agrarische sector. Waarom? Omdat de agrarische sector zijn specifieke dynamiek heeft waar privé en bedrijf door elkaar heen lopen, het bedrijf vaak al generaties in de familie is en gericht is voortzetten van het bedrijf. Het is prettig om met agrarisch coaches te sparren over specifieke situaties, zodat ik mijn blik kan verbreden.

Om direct contact op te nemen met Lizanne Roeleven of meer informatie te ontvangen over haar dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: info@roeleven-co.nl
Telefoon: 06 – 304 317 09
Website: www.roeleven-co.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden