Skip to content

Monique te Kiefte 

Te Kiefte Coaching

Mijn werkgebieden:

  • agrarisch coach
  • communicatie coach
  • psycholoog
  • burn-out coach
  • trainer
  • E-learning

Monique te Kiefte is onze coach die werkt vanuit Winterswijk, Overijssel.    Ze stelt zich hier aan je voor: 

Monique, waarom werk je graag als agrarisch coach?                                       Ik werk als agrarisch coach omdat ik graag het beste uit mensen haal. Ik zie vaak dat mensen in vaste patronen en denkwijzen zitten. Ik vind het een uitdaging om ze uit die cirkel te halen en samen te kijken wat hun stip op de horizon is en vervolgens hoe zij daar kunnen komen. Ik werk graag in de agrarische sector omdat ik mij erg betrokken voel bij het platteland en de manier van leven mij aanspreekt; de natuur, het werken met de dieren, de familiebedrijven, het aanpakken, het doorzetten en creatief oplossingen bedenken.

Waarom ben je gekwalificeerd om agrarisch coach te zijn?                              Ik ben opgegroeid op een boerderij en ik heb samen met mijn man een varkenshouderij. Ik lees agrarische vakliteratuur en blijf op de hoogte van regelingen in de agrarische sector. Naast de coachklanten die ik begeleid, voer ik voor diverse gemeenten en overheden opdrachten uit om met agrariërs in gesprek te gaan over hetgeen speelt in de agrarische sector (o.a. schaalvergroting, snel veranderende regelgeving, duurzaam ondernemen, bedrijfsovername, communicatie (tussen de generaties)). Onderdeel van zo’n opdracht zijn coachtrajecten voor de agrariërs die daar de behoefte aan hebben.

Wat kunnen boeren van jou verwachten?                                                              Mensen kunnen van mij iemand verwachten die werkt vanuit een vertrouwensrelatie. Verder ben ik iemand die kennis heeft van de agrarische sector, (sociaal) betrokken is, goed kan luisteren en meedenkt in het vinden van oplossingen. Mijn specialisatie is communicatie, een belangrijke factor om goede relaties met de mensen om je heen te hebben.

Wat maakt jou bijzonder en/of wat is speciaal aan jou of jouw werkwijze?Door te luisteren zonder oordeel, het overzicht te houden en met enthousiasme en creativiteit breng ik mensen in beweging. Daarbij helpt het dat ik een nuchter persoon ben waarvan anderen zeggen dat ik in de communicatie open en authentiek overkom en ‘de taal van de mensen spreek’.

Waarom werk je samen met AgrarischeCoaches.nl?                                          Ik werk graag samen met andere agrarisch coaches. We zijn voor elkaar een sparring partner, leren van elkaar, houden elkaar scherp en maken elkaar enthousiast voor het vak en de sector.

Om direct contact op te nemen met Monique te Kiefte of meer informatie te ontvangen over haar dienstverlening kun je onderstaande contactgegevens gebruiken:

Email: monique@tekieftecoaching.nl
Telefoon: 06 – 53 88 24 33
Website: www.tekieftecoaching.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden