Skip to content
Agrarische Coaches helpen aanjagen innovatie

Coaches helpen aanjagen innovatie

Agrarische coaches helpen aanjagen innovatie. – Dutch Dairy Challenge

Bron: https://www.dutchdairychallenge.nl

“Ga er maar aan staan. Melkveehouder zijn in deze tijd. Er komt veel op je af waardoor het soms onmogelijk lijkt om na te denken over de toekomst en welke bedrijfskeuzes daarbij passen. Daarom is er, speciaal voor melkveehouders, de Dutch Dairy Challenge.“

Toekomst melkveehouderij
Met hulp van agrarische coaches werken melkveehouders aan het uitwerken van en ‘handen en voeten’ geven aan vernieuwende en ondernemende ideeën voor de toekomst voor de melkveehouderij.

De toekomst ligt vol kansen en er is niet één beste oplossing, strategie of scenario. Om te kijken welke kans het beste past bij de ondernemers begeleiden de agrarische coaches de ondernemers bij het concretiseren van hun plan. Dit doen zij door een intensief begeleidingstraject met de betrokken ondernemers te doorlopen.

Begeleiding agrarische coaches
De begeleiding houdt onder andere in dat de deelnemers even uit de waan van de dag stappen en zich focussen op nieuwe plannen en innovaties. Dat doen ze door samen met de coach goed in en om het bedrijf te kijken en te ontdekken welke mogelijkheden het best passend zijn. Liza Simons van agrarischecoaches.nl is één van de begeleidende agrarische coaches.

De begeleiding van een agrarisch coach in de Dutch Dairy Challenge helpt ondernemers om van dromen en denken te komen tot durven en doen!

Neem contact op
Wil jij ook werken aan een nieuw toekomstperspectief? En heb je hierbij hulp nodig van een professioneel een zelfstandig agrarisch coach? Neem dan contact met ons op. Dat kan door hier te klikken. Als agrarische coaches werken wij samen met jou aan een nieuwe toekomst.

Coaches helpen aanjagen innovatie

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden