Skip to content
AgrarischeCoaches.nl

Voucher voor agrarische coaching

Voucher voor agrarische coaching

Publicatie: www.agrarischecoaches.nl

Hulp in moeilijke tijden: voucher voor agrarische coaching
Een agrarisch coach kan jou helpen. Om koudwatervrees voor coaching weg te nemen biedt LTO-Noord ledenzorg bij doorverwijzing haar leden een voucher aan voor een gratis eerste coachgesprek. Dit gesprek kan o.a. plaatsvinden met één van de coaches van AgrarischeCoaches.nl

Stilte voor de storm
De onzekere tijd van deze crisisperiode kan gepaard gaan met zorgen en stress. Niet alleen de bedrijfssituatie kan onder druk staan, maar ook het leven en het werk in huis, op en om het erf. Financiële zorgen, maar ook spanningen in het gezinsleven kunnen extra tijd en energie vragen.

Donkere wolken
Daar waar irritaties wellicht eerst op de achtergrond aanwezig waren tekenen zich nu donkere wolken af aan de hemel. Problemen in een relatie worden pijnlijk zichtbaar doordat je nu meer tijd met elkaar doorbrengt. Vragen over de toekomst komen akelig dichtbij en keuzes over de bedrijfsvoering schuiven steeds verder vooruit.

Snelheid eruit rust er in
Hoe houd je het hoofd koel? Op welke manier breng je jouw gedachtestroom tot bedaren? Dit begint met de tijd en rust voor een goed gesprek en aandacht voor de dingen die jou zorgen baren. Als agrarische coaches voeren we veel van deze gesprekken met boeren.

Agrarische Coaches staan voor je klaar
Je kunt ons inzetten als je zorgen hebt over jouw toekomst, als een samenwerking niet goed verloopt of als je rondloopt met vragen en onzekerheid. We voeren telefoongesprekken, maar daarnaast zijn huisbezoeken binnen de geldende richtlijnen ook mogelijk. Hier vind je ook alvast wat handige tips om de Corona tijd goed door te komen.

Breng de storm tot bedaren
Een agrarisch coach kan jou helpen de storm tot bedaren te brengen. Er werkt altijd een coach van AgrarischeCoaches.nl bij jou in de buurt, we helpen je graag verder. Je kunt direct contact met een van de coaches opnemen (klik hier) of je gegevens achter laten op het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

LTO-Noord ledenzorg gaat telefonisch het gesprek aan en beoordeeld aan de hand van vragen welke zorg passend is. Afhankelijk van de hulpvraag wordt het lid in contact gebracht met de hulpinstantie. Bij doorverwijzing naar een agrarisch coach is er via LTO Noord de mogelijkheid voor een gratis eerste coachingsgesprek om mensen aan te moedigen. Het vervolgtraject is voor rekening van de ondernemer zelf. Wil je meer weten over LTO-Noord ledenzorg, neem contact op met het informatiecentrum (088) 888 66 66 – kies 2.

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden