Skip to content

Agrarische Coaches.nl van start

Landelijk werkend team agrarische coaches van start

HEERHUGOWAARD – Een groep agrarische coaches heeft zich verenigd in een landelijk werkend team, Agrarische Coaches.nl genaamd. Door jarenlange ervaring als coaches in de landbouw, de bundeling van kennis en vaardigheden en een goede geografische spreiding over Nederland kan nu elke agrarisch ondernemer of erfbetreder in ons land profiteren van de kracht van dit nieuwe netwerk.

Agrarische Coaches.nl is het antwoord op de groter wordende vraag van boeren en tuinders omdat zij steeds meer open staan voor reflectie en persoonlijke ontwikkeling en meer bewust keuzes willen maken. Het goed leiden van een agrarisch bedrijf vraagt steeds meer van de ondernemers en hun persoonlijke ontwikkeling is daar een belangrijk onderdeel van.

De agrarische coaches begeleiden boeren en tuinders en hun gezinnen in belangrijke perioden van hun leven. Dat kan gaan over het maken van (belangrijke) keuzes, onderlinge communicatie, samenwerking, bedrijfsovername, personeel of bedrijfsbeëindiging. Maar ook op persoonlijk vlak neemt de vraag naar coaching bij boeren toe. Denk daarbij aan stress of burn-out, vastlopen, toekomst- of levensvragen.
Naast coaching biedt dit netwerk boeren, tuinders en erfbetreders ook psychische ondersteuning, conflictbemiddeling, pastorale (geestelijke) zorg, trainingen, lezingen en workshops.

Alle aangesloten coaches zijn professioneel coach, zelfstandig ondernemer en afkomstig uit de agrarische sector.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.agrarischecoaches.nl

Back To Top
Agrarische Coaches.nl Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden